Тимошенко объявили гетманом. ОУН выразила поддержку БЮТ

В Харькове по почтовым ящикам распространяется второй номер газеты «Харьковский националист». Суть содержания номера – некие харьковские националисты призывают лидера БЮТ спасти Украину от жидов и москалей.


Газета выходных данных не содержит, черно-белая печать.

«Сьогодні врятувати Націю від донецько-яничарської навали може лише одна людина. Наша жінка-гетьман Юлія Тимошенко».

«Якщо ти українець, у тебе немає альтернативи. Очевидно, що сьогодні врятувати Націю від донецько-яничарської навали може лише одна людина. Наша жінка-гетьман Юлія Тимошенко. Справедливість — це не просто лозунг БЮТ. Це — друге ім’я лідера блоку. Вона мужня, чесна, щира і безкомпромісна. Єдиний політик Майдану, що не зрадив націоналістичні переконання свої виборців. Лише її бояться бандити і олігархи».

«ОУН підтримує БЮТ! Зараз усі українські партії є диверсійними проектами, що фінансуються Кремлем. Їх мета – знищити нашу державу. Єдина політична сила, що бореться з московською експансією – це БЮТ, а єдиний політик, що представляє інтереси Нації – Юлія Тимошенко. Тому ОУН виголошує їй свою підтримку», — пишет «Харківський націоналіст».

// Сеть экстренного оповещения


16 сентября в Харькове появились листовки, в которых братство ОУН-УПА призывало голосовать за мега-блок «Наша Украина–Народная самооборона». В отличии от других случаев распространения листовок провокационного содержания, на листовках Братства ОУН-УПА содержались все необходимые данные.