В Харькове пройдет круглый стол, посвященный проблемам защиты авторских прав

Как сообщается в пресс-релизе компании «CIPR», инициировавшей проведение этого круглого стола, 14 сентября представители местной власти, органов внутренних дел, ученые и бизнесмены обговорят пути решения этой острой для Украины проблемы.


Полный текст сообщения:

Роль держави, бізнесу та громадськості у вирішенні проблем захисту авторських прав

Мета зустрічі – обговорити шляхи подолання пекучої для України соціальної проблеми за участю представників місцевої влади, органів внутрішніх справ, науковців та бізнесу.

В ході засідання ми плануємо обговорити наступні нагальні питання:

• Запровадження ефективних механізмів реалізації державної та регіональної політики у сфері інформатизації суспільства
• Забезпечення надійного захисту авторських прав на комп’ютерні програми та формування поваги громадськості до об’єктів інтелектуальної власності
• Покращення інвестиційного клімату в області, створення нових робочих місць і суттєве збільшення надходжень до державного та місцевих бюджетів внаслідок зниження рівня комп’ютерного «піратства».

Під час круглого столу Ви матимете змогу отримати відповіді на всі запитання від гостей заходу.

До участі у круглому столі запрошений Голова Харківської обласної державної адміністрації А.Б. Аваков, керівництво ГУМВС України в Харківській області, депутати обласної ради, представники департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти та науки України, відомі науковці у сфері захисту авторських прав, керівники провідних ІТ-компаній – «Спецвузавтоматика», «МКС», «ABBYY Україна», «Майкрософт Україна», - а також представники Асоціації музичної індустрії України.

Засідання круглого столу відбудеться 14 вересня 2007 року у приміщенні бізнес центру «Телесенс» за адресою: м. Харків, вул. Ак. Проскури, 1 (4 поверх).

Розклад зустрічі:

9:30-10:00 – реєстрація учасників, кава.
10:00-12:30 – засідання круглого столу.
12:30-13:30 – неформальне спілкування учасників, кава.

З приводу акредитації, а також за детальнішою інформацією про круглий стіл звертайтеся, будь ласка, до Антона Гавриленка, агенція «Пі Ар Пі Україна», тел.: (044) 495 29 60, e-mail: agavrylenko@prp.com.ua