Открылась внеочередная сессия горсовета

Согласно распоряжению городского головы сегодня в 10.00 в большом зале исполкома Харьковского горсовета началась 6 внеочередная сессия горсовета 5 созыва. На повестке дня - вопросы, касающиеся установления в Харькове новых тарифов на жилищно-коммунальные услуги.


Зарегистрировано 84 депутата, после чего избрали секретариат в составе: Богач А.Н , Еременко С.М. , Заболотный А.Г.  , и перешли к обсуждению повестки дня.

Вопросы, которые рассматриваются на сессии:

1. Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, які надає КП «Харківські теплові мережі» для всіх споживачів м. Харкова.

2. Про встановлення тарифів на послуги з водовідведення, які надає ДКП КГ «Харківкомуночиствод» для всіх споживачів м. Харкова.

3. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає КП «Виробничо-технологічне підприємство «Вода».

4. Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирну плату) для житлово-експлуатаційних підприємств комунальної власності територіальної громади м. Харкова.

5. Різне.