У Львові у тендері на ремонт доріг взяли участь дві пов’язані фірми - угоду розірвано

Четвер, 3 травня 2018, 14:23
Сихівська райадміністрація Львова розірвала угоду із львівською фірмою «Захід-Автобуд», яка мала ремонтувати дороги і тротуари у Сихівському районі за 1,9 млн грн.
У Львові у тендері на ремонт доріг взяли участь дві пов’язані фірми - угоду розірвано

Сторони домовилися припинити дію угоди із 27 квітня, після того, як антикорупційне видання «Наші гроші. Львів» виявило, що у закупівлі взяли участь дві пов’язані фірми.

Цю угоду Сихівська райадміністрація уклала з підприємством «Захід-Автобуд» 24 квітня, оскільки визнала його переможцем тендеру, що відбувся 2 квітня. Участь у закупівлі брали дві фірми зі схожими назвами: ПП «Захід-Автобуд» та ПП «Захід-Трансбуд».

За даними аналітичної системи YouControl, у цих двох фірм спільні засновники. Одноосібним власником та директором «Захід-Автобуду» є Михайло Чернявський. Йому ж належать і 70% «Захід-Трансбуду», ще 30% – Анелі Дедюхіній. Керівником цього підприємства є Андранік Мгламян.

У закупівлі щодо ремонту доріг і тротуарів у Сихівському районі за майже 2 млн грн брали участь пов’язані фірми

Крім того, пов’язаність фірм прослідковується із документів, які вони подали для участі у торгах. Зокрема, у довідці про загальні відомості про учасників подали однакові адреси розташування офісів. У довідці про згоду на обробку персональних даних директор «Захід-Трансбуд» Андранік Мгламян вказав своїм місцем роботи «Захід-Автобуд».

27 квітня Сихівська райадміністрація оголосила нову закупівлю на ремонт доріг і тротуарів у районі на 1,98 млн грн.

comments powered by HyperComments